browin biowin biogrod bioterm soens 2measure
Salon sprzedaży

Otwarty w godzinach:
PN-PT 8 - 18 | SB 8 - 15

Telefon czynny:
PN-PT 8-18

Obsługa klienta:
tel.: +48 42 23 23 230
fax: +48 42 23 23 293
Poradnictwo:

tel.: +48 42 23 23 231
e-mail:

ul. Pryncypalna 129/141
93-373 Łódź

 

Fundusze Europejskie

 

Browin Sp. z o.o. Sp. k.
z siedzibą w Łodzi informuje,
iż szybkowar BIOWIN 5L,
No 340205, kod EAN: 5908277703714, nie spełnia wymagań rozporządzenia Ministra Rozwoju z dnia 11 lipca 2016 r. w sprawie wymagań dla urządzeń ciśnieniowych
i zespołów urządzeń ciśnieniowych, z uwagi m.in.
na brak w dołączonej do przedmiotowego wyrobu instrukcji informacji w zakresie bezpieczeństwa dotyczących konserwacji, tj. o codziennych czynnościach konserwacyjnych
i podstawowych naprawach, które mogą być wykonane przez użytkownika; ostrzeżenia przed naprawami, które mogą być wykonane tylko przez autoryzowany personel;
o dostępnych serwisach naprawczych oraz identyfikacji części zapasowych.
Powyższe ogłoszenie publikuje
się w związku z prowadzonym postępowaniem przed Prezesem Urzędu Ochrony Konkurencji
i Konsumentów.

Wyszukaj produkt
 

Butelka Szanowny Pan 700ml na wino - 6szt.

Opis

Korki walcowe 22/38 mm -zamknięcie korkownicą ręczną
Korki walcowe 24/38 mm -zamknięcie korkownicą dwuramienną

*ważne - korki walcowe namacza się kilka minut w gorącej wodzie aby zmiękły

650600 - Korek "grzybek" fi19mm
650605 - Korek grzybek" fi19mm
650620 - Korek "grzybek" fi19mm
650700 - Korek nat."grzybek" fi19,5mm
650703 - Korek nat."grzybek"fi19,5mm z drewnianą główką
652302 - Korek stożkowy fi18/23mm
652202 - Korek stożkowy fi16/21mm


Domowe wino wiśniowo-agrestowe

Składniki na 10 L nastawu 16%:
- 5,5 kg wiśni
- 1,5 kg agrestu
- 4 L wody
- 2,2 kg cukru
- pożywka z witaminą B
- pożywka KOMBI
- pektoenzym
- drożdże PDM

Polecamy:
- balon 15 L

Przepis:
Wszystkie owoce należy dokładnie umyć, wiśnie wydrylować i zmiażdżyć razem z agrestem. Zalać 2 L letniej wody, dodać pektoenzym i pozostawić w zamkniętym pojemniku fermentacyjnym na 24 godz. Po tym czasie sok odcisnąć, a miąższ odrzucić. Do uzyskanego moszczu dodać resztę wody, drożdże oraz odpowiednią ilość pożywek. Porcję cukru podzielić na 3 dawki i dodawać odpowiednio: w pierwszym dniu fermentacji, 3-4 dniu i 7-10 dniu fermentacji. Pozostawić do dalszej fermentacji na 4-5 miesięcy, a następnie do leżakowania przez kolejne 4 miesiące.

Dane

Symbol: 631484
Stawka VAT: 23%
Szerokość produktu: 8.5cm
Głębokość produktu: 8.5cm
Wysokość produktu: 31.7cm

Produkty powiązane

 
Browin 2010 | Wszelkie prawa zastrzeżone | powered by freshform